茹で豚。 ― 2011/06/28
コメント
_ ゆうち ― 2011/06/30 15:55
_ gemi>ゆうち* ― 2011/07/01 23:38
小分けしておいた茹で豚、解凍してからちょっと薄めた『めんつゆ』に
5分ぐらい漬けておくと、チャーシュウ(煮豚?)の出来上がり〜!
ラーメンの上に乗っけて召し上がれ。。。
5分ぐらい漬けておくと、チャーシュウ(煮豚?)の出来上がり〜!
ラーメンの上に乗っけて召し上がれ。。。
_ manicure ― 2017/05/04 09:56
Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed
account your blog posts. Any way I'll be subscribing to
your feeds and even I achievement you access consistently quickly.
account your blog posts. Any way I'll be subscribing to
your feeds and even I achievement you access consistently quickly.
_ chocolate ― 2018/05/01 09:59
WOW just what I was searching for. Came here by searching for chocolate
※メールアドレスとURLの入力は必須ではありません。 入力されたメールアドレスは記事に反映されず、ブログの管理者のみが参照できます。
トラックバック
このエントリのトラックバックURL: http://gurunpa-biyori.asablo.jp/blog/2011/06/28/5933373/tb
※なお、送られたトラックバックはブログの管理者が確認するまで公開されません。
鳴門ゆで豚おいしそ〜ざます♡
冷やし中華食べたくなっちゃったよ!